Koreansk Hudpleje

Vi har samlet et stort udvalg af populære og anmelderroste produkter indenfor koreansk hudpleje. På siden finder du vores bedst sælgende koreanske hudplejeprodukter

Cosrx – Acne Pimple Master 24 patches

49,00 Kr.

IUNIK – Centella Calming Gel Cream

129,00 Kr.

PACKage – Melt Me Softly Blackhead Nose Strip

8,00 Kr.

Cosrx – Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

199,00 Kr.

IUNIK – Tea Tree Relief Serum

149,00 Kr.

Cosrx – Aloe Soothing SPF 50 PA+++ Sun Cream

129,00 Kr.

Cosrx – Low pH Good Morning Cleanser

119,00 Kr.

Mediheal – Collagen Impact Essential Mask

29,00 Kr. 20,30 Kr.

Some By Mi – AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

189,00 Kr.

Cosrx – Clear Fit Master Patch

49,00 Kr.

Heimish – All Clean Balm 120 ml.

169,00 Kr.

Innisfree – My Real Squeeze Mask Aloe

19,00 Kr.

Mediheal – Teatree Healing Solution Essential Mask

29,00 Kr. 20,30 Kr.

IUNIK- Calendula Complete Cleansing Oil

169,00 Kr.

Benton – Snail Bee High Content Mask

29,00 Kr.

Lidt om koreansk hudpleje

Koreansk hudpleje har de senere år, taget verdenen med storm og har en stigende popularitet i Danmark. Tusinder af koreanske skønhedsprodukter findes på markedet i dag, og der bliver introduceret nye produkter hele tiden. Koreanske skønheds- og hudplejeprodukter siges, at være et årti eller mere foran vestlige produkter med hensyn til innovative ingredienser samt virkelig gode kvalitetsprodukter til prisen.

Koreanerne er kendt for deres porcelæn hud, som opnås gennem et unikt regime. Det er det ikke ualmindeligt, at koreanske kvinder bruger en halv time på deres typiske hudpleje rutine (normalt består af 10 trin) ved hjælp af flere forskellige hudplejeprodukter sammensat til en morgen rutine og en aften rutine med en anderledes sammensætning.

Sådanne høje krav har skubbet kosmetikindustrien til en meget høj standard med virkelig konkurrencedygtige priser. Takket være et konkurrencedygtigt marked presser den koreanske hudpleje marked fortsat på, at forbedre deres produkter og tilbyder nye innovative hudplejeprodukter til lave priser til trods for ingredienser af høj kvalitet. Ingredienslister er ofte lette at udtale og formuleret til uden skadelig ingredienser, for eksempel kan formuleringer omfatte en frugt- eller grøntsagsekstrakt samt guld, snegleslim, bigift eller fermenterede ingredienser. Mange er ikke klar over, at BB-cremer, CC-cremer, sheet-masker og essenser alle er koncepter der stammer fra koreansk hudpleje.