Pyunkang Yul

Pyungkang Yul er udviklet af den berømte Pyunkang Oriental Medicine Clinic, en institution velkendt til behandling af atopiske hudlidelser. Da sådanne lidelser, kræver produkter som indeholder det absolutte minimum af ingredienser til maksimal fordel, er alle ikke-essentielle kemikalier fjernet fra formuleringerne. De fleste produkter er baseret på planteekstrakter, som indeholder antiinflammatoriske og antioxidantegenskaber, hvilket giver en enestående beroligende og fugtgivende effekt. Grundet produkternes minimale ingredienslister, velegner dette mærke sig til følsomme og irriterede hudtyper. 

Pyunkang Yul

Hos MySkin er vi vilde med koreansk hudpleje, der også går under betegnelsen K-Beauty. Blandt vores mest populære brands inden for K-Beauty er Pyunkang Yul, som er udviklet af Pyunkang Oriental Medicine Clinic, der er en meget anerkendt koreansk hudplejeklinik med speciale inden for forskellige hudsygdomme. Produkterne er fremstillet med få og nøje udvalgte ingredienser i koncentreret form, der gør dem meget virkningsfulde. Bliv klogere på Pyunkang Yul-hudpleje her, og forkæl din hud med noget af det bedste fra den koreanske hudplejeverden.

Pyunkang Yul-hudpleje til alle hudtyper

Uanset din hudtype kan du få glæde af produkterne fra Pyunkang Yul, der også egner sig til tør og sart hud eller rosacea. Hudpleje fra Pyunkang Yul beskytter huden og opretholder en sund balance, og produkterne er baseret på mange års erfaring, særligt inden for atopiske hudlidelser.

Produkterne fra Pyunkang Yul er skånsomme og fremstillet uden brug af unødvendige kemiske stoffer. I stedet består Pyunkang Yul-hudpleje af få og meget rene ingredienser, og de fleste af brandets produkter er uden teksturforstærkere og duft. Der er altså ingen unødige fyldprodukter til at stresse og belaste din hud. Derimod får huden ro til at få det optimale udbytte af de effektive, koncentrerede ingredienser i produkter som Pyunkang Yul Essence Toner, Pyunkang Yul Moisture Cream og Pyunkang Yul Nutrition Cream.

Minimalistisk og æstetisk fra inderst til yderst

Én ting er, at produkterne fra Pyunkang Yul er indholdsmæssigt enkle. Der er dog heller ikke overladt noget til tilfældighederne, når det kommer til indpakning og branding af produkterne, hvor den minimalistiske, men langt fra tilfældige tilgang til hudpleje for alvor slås fast.

Den kongeblå apotekeremballage er simpel og æstetisk men samtidig iøjnefaldende, og den appellerer stort til forbrugeren, der nyder at have nogle pæne men virkningsfulde produkter til at stå hjemme på hylden i badeværelset – klar til brug efter behov. Mange bruger Pyunkang Yuls produkter som en fast del af den daglige hudplejerutine, og alt efter dine problematikker er der forskellige produktkombinationer, der vil fungere særligt godt til din hud. Pyunkang Yul anvender meget enkle og ligetil produktnavne, der gør det nemt at vælge produkter, der matcher dine behov, og er du i tvivl, kan du læse nærmere under hvert enkelt produkt eller kontakte os for mere information og personlig vejledning.

Den rette balance mellem fugt og olie

Kodeordet for Pyunkang Yul er balance med særligt fokus på fordelingen mellem olie og fugt i huden. Brandets produkter hjælper til at opretholde denne balance på fineste vis. Det gøres med ingredienser som ekstrakt fra japonicarod (Japonica Root Extract) og ekstrakt fra hindeagtig astragel (Astragalus Membranaceus Root Extract). Pyunkang Yul-hudpleje giver masser af fugt, men uden at fedte, og resultatet er en velplejet og silkeblød hud i balance.

Køb Pyunkang Yul-hudpleje online hos MySkin

Uanset om du allerede sværger til produkterne fra Pyunkang Yul, eller brandet er så nyt for dig, at du endnu ikke har prøvet dets fantastiske hudpleje, er der rig mulighed for at finde dine nuværende eller kommende favoritprodukter her hos os.

Vi er superstolte af at kunne præsentere et af de mest spændende brands inden for koreansk hudpleje, og vi håber meget, at du vil finde produkter her, som du vil elske at bruge på din hud hver dag. Det er langt fra tilfældigt, at Pyunkang Yul er blevet så populært et hudplejebrand verden over, og du skal glæde dig til at opleve de unikke egenskaber ved Pyunkang Yul på egen krop. Tag et kig på de mange forskellige muligheder her, og bestil dine favoritter hjem i dag, så du kan komme til at teste dem på din hud inden længe.

Viser 1–30 af 45 resultater

Pyunkang Yul – Essence Toner 200 ml

159 kr.

Pyunkang Yul – Intensive Repair Cream 50 ml

199 kr.

Pyunkang Yul – Nutrition Cream 100 ml

279 kr.

Pyunkang yul – Essence Toner 100 ml

109 kr.

Pyunkang Yul – Moisture Cream 100 ml

259 kr.

Pyunkang Yul – Cleansing Foam 150 ml

109 kr.

Pyunkang Yul – Highly Moisturizing Essence Mask

29 kr.

Pyunkang Yul – Low pH Pore Deep Cleansing Foam Mini 40 ml

39 kr.

Pyunkang Yul – Moisture Serum 100 ml

229 kr.

Pyunkang Yul – Mist Toner 200 ml

159 kr.

Pyunkang Yul – Calming Deep Moisture Toner 150 ml

139 kr.

Pyunkang Yul – Calming Moisture Repair Balm 30 ml

139 kr.

Pyunkang Yul – Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 stk

159 kr.

Pyunkang yul – Mist Toner 100 ml

109 kr.

Pyunkang Yul – ATO Cream Blue Label 120 ml

169 kr.

Pyunkang Yul – Moisture Ampoule 100 ml

229 kr.

Pyunkang Yul – Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml

249 kr.

Pyunkang yul – Deep Clear Cleasing Balm 100 ml

169 kr.

Pyunkang Yul – Intensive Ceramide Lotion 290 ml

199 kr.

Pyunkang Yul – Calming Sheet Mask

29 kr.

Pyunkang Yul – ATO Moisturizing Soothing Gel Lotion 150 ml

179 kr.

Pyunkang Yul – Nutrition Cream Mini 20ml

69 kr.

Pyunkang Yul – Essence Toner Mini 30ml

39 kr.

Pyunkang yul – Calming Toner Pad 70 stk

159 kr.

Pyunkang Yul – Black Tea Revitalizing Mask

35 kr.

Pyunkang Yul – Calming Moisture Serum 30 ml

139 kr.

Pyunkang Yul – Calming Pore Clear Wash Off Pack 100 ml

179 kr.

Pyunkang Yul – Balancing Gel 100 ml

229 kr.

Pyunkang Yul – Calming Moisture Mist 100 ml

129 kr.

Pyunkang Yul – Calming Madecasoside Spot Cream 30 ml

109 kr.