Laneige

Laneiges hudpleje er inspireret af skønhed og renhed og kombinerer moderne teknologi med ingredienser af høj kvalitet, for at give en klar og ungdommelig glød. Laneige stammer fra det franske ord for “sne” og baserer sin filosofi på det unikke forhold mellem sne og vand, hvor det ene element genfødes fra det andet igen og igen. Med rent isvand, der strømmer fra Himalaya som et af mærkets nøgleingredienser, hjælper Laneige’s produkter med at beskytte hudceller, opretholde hudbalance og styrke immunitet.

Laneige

Laneige er et sydkoreansk hudplejebrand, der på rekordtid er blevet et af de mest populære brands internationalt inden for K-Beauty-verdenen. Laneige har studeret Water Science gennem mere end 25 år og har derigennem udviklet nogle absolut fantastiske produkter til alle hudtyper. Tag et kig på de spændende produkter, og bliv klogere på filosofien bag hudpleje fra Laneige her.

Hvem er Laneige?

Laneige blev lanceret i 1994 og har igennem over 25 år forsket i de mange muligheder inden for effektiv hudpleje, særligt med fokus på fugtbindere, der giver ultimativt udbytte af dine produkter. Brandet er blandt de førende inden for fugtighedspleje til huden, og Laneige er altid på forkant med de nyeste ingredienser og teknologier på området.

Navnet Laneige kommer af det franske ord for sne, og navnet er opstået på grund af Laneiges fokus på det unikke og fascinerende forhold mellem sne og vand, hvor det ene element genfødes fra det andet igen og igen. Med rent isvand, der strømmer fra Himalaya, som et af brandets nøgleingredienser, hjælper Laneiges produkter med at beskytte hudcellerne, opretholde hudbalancen og styrke immuniteten.

Hudpleje baseret på hydroioniseret mineralvand

Det er de færreste, der tænker over, hvor rig en ressource vand i virkeligheden er. De fleste ved dog godt, at vand er vigtigt for huden, men for Laneige er vand ikke bare vand. Den gennemgående ingrediens i hudpleje fra Laneige er nemlig det såkaldt hydroioniserede mineralvand, der giver en dybere og hurtigere absorbering. Hertil kommer ingrediensen mint water, der reducerer produktionen af talg og afhjælper forstørrede porer.

Fugt er svaret på mange af dine hudproblemer

Spørger man Laneige skal nøglen til en sund hud findes i hudens fugtbalance. Mange af de mest almindelige hudproblemer kan afhjælpes med tilstrækkelig og korrekt fugtpleje, og Laneige udvikler produkter, der virkelig absorberes og arbejdes med i dybden, hvor andre produkter til fugtpleje desværre har en tendens til kun at give fugt på overfladen. Med dybdegående pleje får du ikke bare en flygtig glød, men vil hurtigt se en gennemgående og vedvarende forskel.

Vand som nøglen til en smuk hud

Vand har en positiv effekt på huden, og det er derfor vigtigt at drikke nok vand hver eneste dag. Laneige har taget de gode egenskaber ved vand til et nyt niveau og har undersøgt og integreret vand som en helt central del af brandets produkter. Resultaterne er imponerende, og rigtig mange sværger til hudpleje fra Laneige. Blandt nogle af vores personlige favoritter er Laneige Lip Mask og de forskellige Laneige Sleep Masks, der virkelig giver hud og læber et fugtboost, som kan mærkes.

Laneige er kommet for at blive

Der er ingen tvivl om, at K-Beauty er fremtiden, hvis du er på udkig efter innovativ, dybdegående og effektfuld hudpleje. Her går Laneige forrest, ikke mindst med deres forskellige Laneige Lip Masks og Laneige Sleeping Masks, der er tænkt som en del af den daglige hudplejerutine. I Vesten har ansigtsmasker hidtil været noget, der blev brugt en gang imellem derhjemme eller som en særlig luksus ved spabehandling, men Laneige og resten af K-Beauty-industrien ønsker, at vi skal tænke anderledes. Ansigtsmasker sikrer nemlig en dybere og mere effektiv pleje – noget som huden virkelig vil elske. Laneiges ansigtsmasker er i cremeform, hvilket gør dem lette at påføre.

Prisvindende hudpleje fra Laneige

Efter at have læst alt det gode om Laneige, kommer det nok ikke bag på dig, at Laneige-hudpleje selvfølgelig også har vundet flere priser – blandt andet for brandets uovertrufne Lip Sleeping Mask, der er særligt suveræn til tørre og sprukne læber i vinterhalvåret. Brug den som læbepomade eller som en fugtgivende maske i løbet af natten.

Også Laneige Water Sleeping Mask er en anmelderdarling, der har opnået stor anerkendelse. Her får du en natmaske med et rigt indhold af hydroioniseret mineralvand, der fugter, beroliger og giver en skøn glød.

Køb Laneige-hudpleje online hos MySkin

Hos MySkin er vi vilde med Laneige og derfor meget stolte af at kunne præsentere så mange spændende produkter fra det fremadstormende brand. Lad dig inspirere af de mange muligheder her, og forkæl dig selv med nye hudplejeprodukter fra fantastiske Laneige.

Viser alle 9 resultater

Laneige – Cica Sleeping Mask Mini 10 ml

49 kr.

Laneige – Cream Skin Cerapeptide Refiner 170 ml

339 kr.

Laneige – Cica Sleeping Mask 60 ml

349 kr.

Laneige – Lip Sleeping Mask Ex Apple Lime 20 ml

219 kr.

Laneige – Lip Sleeping Mask Ex Berry 20 ml

219 kr.

Laneige – Water Sleeping Mask Mini 15 ml

49 kr.

Laneige – Water Sleeping Mask 70 ml

349 kr.

Laneige – Lip Sleeping Mask Ex Grapefruit 20 ml

219 kr.

Laneige – Mint Choco Lip Sleeping Mask 20 ml

199 kr.