Cosrx

Koreanske Cosrx er et af vores mest populære K-Beauty-brands, og det forstår vi virkelig godt. Cosrx er nemlig noget helt for sig selv, og vi er stolte af at kunne tilbyde så mange forskellige produkter fra brandet, der kan kombineres på kryds og tværs for at skabe den ideelle hudplejerutine for dig med problemhud. Cosrx er særligt udviklet til uren/fedtet hud, acne, acne-ar, pigmentering og minimering af porer, og du skal ikke bruge produkterne i ret lang tid før, at du kan se en effekt. Find produkterne her, og bestil dine favoritter hjem i dag.

Hvem er Cosrx?

Cosrx er lidt af en anmelderdarling, der får rigtig mange roser med på vejen. Cosrx er da heller ikke udsprunget af ingenting, men er resultatet af 13 års researcharbejde med markedsundersøgelser inden for hudplejeindustrien, førend udviklerne bag endelig var klar til at etablere Cosrx i 2014. 

Navnet Cosrx er en kombination af ‘cos’ fra ordet kosmetik og RX, der kommer fra recept. Cosrx er en forening af kosmetikkens og medicinens verden, og navnet skal minde forbrugerne om, at produkterne fra Cosrx er lige så sikre og skånsomme at bruge som produkter udskrevet på recept. Brandets motto er “Expecting Tomorrow”, som er et udtryk dels for brandets visionære og fremtidsorienterede tilgang til hudpleje og dels for den følelse og forventning, som forbrugeren gerne må have til produkterne - forventningens glæde og den helt særlige følelse ved at vågne op og se produkternes positive effekt på huden morgenen efter brug. 

Hvad kendetegner hudplejeprodukter fra Cosrx?  

Produkterne fra Cosrx er baseret på årelang research og derfor fremstillet af særligt udvalgte ingredienser. Mange af dem indeholder naturligt AHA (frugtsyre) og naturligt BHA (betahydroxyacids), der er ekstremt virksomme ingredienser med veldokumenteret effekt. Næsten alle produkter fra Cosrx er fri for parfume, alkohol, parabener og mineralske olier. De er allergivenlige og ikke testet på dyr. Blandt produkterne finder du eksempelvis ansigtsrens, creme, toner og solbeskyttelse - med andre ord alt, hvad du skal bruge for at etablere en velfungerende hudplejerutine.    

Vil du dine hudproblemer til livs en gang for alle?

Udfordringer med huden påvirker ikke bare huden i sig selv, men også din mentale velvære. Problemhud gør sjældent noget godt for selvværdet og kan derfor hurtigt blive hæmmende i hverdagen. Den rette hjælp til huden kan give dig den gode selvfølelse tilbage, og selvom du måske synes, at du har prøvet alt, vil vi alligevel anbefale dig at give Cosrx en chance. Der er ikke noget quick fix, men med faste rutiner kan du opnå varige resultater, der får dig til at stråle af selvtillid. Dermed er det slut med at gemme huden under et tykt lag makeup, der absolut ikke gør noget godt for problemerne. 

Køb alle favoritterne fra Cosrx online hos MySkin

Har du problemer med uren hud, er produkterne fra Cosrx måske lige det, din hud har brug for. Vælg blandt mange af de populære produkter fra brandet her, og forkæl dig selv med gennemtestet hudpleje af højeste kvalitet. Har Cosrx en god effekt på din hud, bliver det højst sandsynligt et brand, du kommer til at holde fast i og have stående på badeværelseshylden i mange år - klar til at forebygge og mindske udbrud og holde huden i balance.

Viser 1–30 af 47 resultater

Cosrx – Acne Pimple Master 24 patches

49 kr.

COSRX – Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100 ml

125 kr.

Cosrx – Aloe Soothing SPF50 PA+++ Sun Cream 50 ml

111,20 kr.

Cosrx – Advanced Snail 92 All in One Cream 100 g

149 kr.

Cosrx – Clear Fit Master Patch 18 stk

49 kr.

Cosrx – Low pH Good Morning Cleanser 150 ml

119 kr.

Cosrx – Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser 150 ml

119 kr.

Cosrx – BHA Blackhead Power Liquid 100 ml

219 kr.

Cosrx – Centella Water Alcohol-Free Toner 150 ml

149 kr.

Cosrx – Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask 60 ml

189 kr.

COSRX – Full Fit Propolis Synergy Toner 150 ml

169 kr.

Cosrx – Advanced Snail Peptide Eye Cream 25 ml

179 kr.

Cosrx – AHA/BHA 7 Clarifying Treatment Toner 150 ml

169 kr.

COSRX – Hyaluronic Acid Intensive Cream 100 g

219 kr.

Cosrx – Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion 100 ml

199 kr.

Cosrx – Centella Blemish Cream 30 ml

199 kr.

Cosrx – Advanced Snail Radiance Dual Essence 80 ml

299 kr.

Cosrx – The Retinol 0.1 Cream 20 ml

249 kr.

Cosrx – Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner 150 ml

169 kr.

COSRX – Advanced Snail Mucin Gel Cleanser 150 ml

199 kr.

Cosrx – Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 g

229 kr.

COSRX – Full Fit Propolis Honey Overnight Mask 60 ml

199 kr.

Cosrx – Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream 50 g

229 kr.

Cosrx – AHA 7 Whitehead Power Liquid 100 ml

189 kr.

COSRX – Propolis Light Cream 65 ml

299 kr.

COSRX – Advanced Snail Hydrogel Eye Patch 60 stk

239 kr.

Cosrx – Propolis Light Ampoule 30 ml

259 kr.

Cosrx – Balancium Comfort Ceramide Cream 80 ml

259 kr.

COSRX – The Retinol 0.5 Oil 20 ml

239 kr.

Cosrx – Galactomyces 95 Tone Balancing Essence 100 ml

199 kr.