Beauty of Joseon

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et af Koreas mest populære hudplejebrands, og vi er utroligt glade for at kunne byde brandet velkommen i vores sortiment. Produkterne fra Beauty of Joseon er baseret på de mest luksuriøse, orientalske urter og flere helt særlige ingredienser, som du ikke ser anvendt hos vestlige hudplejeproducenter. De er derfor en helt særlig oplevelse at bruge, og du vil hurtigt se resultater og vide, om Beauty of Joseon er noget for dig. Se alle produkterne her, og bestil dine favoritter hjem i dag.

Hvem er Beauty of Joseon?

Beauty of Joseon er først og fremmest et virkelig lækkert K-beauty-mærke. Beauty of Joseon henter inspiration fra en encyklopædi fra det 19. århundrede omhandlende skønhedsidealer og hudplejehemmeligheder hos den koreanske overklasse, det såkaldte Joseon-dynasti. 

Produkterne er målrettet de 20-40-årige kvinder og centrerer sig om at forbedre hudens generelle tilstand. Det gør de ved at modvirke og reparere grundlæggende hudproblemer, heriblandt dehydrering, ruhed og mangel på glød. Da produkterne er baseret på naturlige ingredienser og helt fri for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer, kan de bruges af alle hudtyper, også af dig med sensitiv hud. 

Hvorfor vælge hudpleje fra Beauty of Joseon?

Med Beauty of Joseon kommer huden til at fremstå glat og velplejet. Nøgleordene bag brandets produkter er naturlig skønhed, enkelhed og rene ingredienser, og Beauty of Joseon kombinerer moderne hudplejeteknologi med tidløse ingredienser, der gennem historien har vist sig virkningsfulde i forhold til at skabe en flot og sund hud i balance. 

Hvad indeholder produkterne fra Beauty of Joseon

Beauty of Joseon anvender de bedste ingredienser fra naturen, og på ingredienslisterne på produkterne vil du blandt andet finde: 

  • Ginseng: Øger hudens fugtighedsniveau og elasticitet, giver glød og modvirker rynker og fine linjer.
  • Grøn te: Er rig på antioxidanter, der reducerer aldringstegn og beskytter huden mod frie radikaler. 
  • Ris: Eksfolierer huden blidt og fjerner derved døde hudceller, så huden fremstår glat og blød og med en bedre glød.
  • Propolis: Giver huden masser af fugt og beskytter den mod miljømæssige stressfaktorer.
  • Sneglemucin: Højst sandsynligt en af de mere kontroversielle ingredienser, der dog er utroligt populær i koreansk hudpleje. Sneglemucin er snegleslim, der er kendt for sine antibakterielle egenskaber og for at reparere hudskader, øge collagenproduktionen, opstramme huden og mindske acne-ar og udbrud. 

Solcreme fra Beauty of Joseon

Beauty of Joseons er særligt kendt for deres solcremer, som er et af verdens mest hypede koreanske hudplejeprodukter. Udover at beskytte huden mod solens skadende UVA- og UVB-stråler med SPF50+, så er Beauty of Joseons solcremer, sun sticks og serum pakket med lækre ingredienser, der sikrer, at huden får rigeligt med fugt og næring. 

Nogle produkter indeholder ginsengekstrakt for antioxidanteffekter, andre sebum-kontrollerende siliciapulver, for at give skinnende hud en mat og glat finish eller 30% risekstrakt og korn probiotics for beroligende egenskaber. Du kan læse mere om de enkelte solcremer og blive klogere på, hvilket produkt der er bedst til din hud. 

Alt til din hudplejerutine

Uanset hvilke behov din hud har, kan du skabe en god hudplejerutine med produkter fra Beauty of Joseon. Blandt produkterne finder du ansigtsrens, toner, serum, creme, solbeskyttelse og meget mere, så du kan udvælge de produkter, der tiltaler dig og finde frem til den løsning, der fungerer allerbedst for din hud. 

Beauty of Joseons hudpleje er baseret på traditionelle, koreanske opskrifter - også kaldet Hanbang-hudpleje - der er brugt gennem århundreder og gradvist forfinet med udgangspunkt i mere moderne, terapeutiske teknikker. Traditionerne i Hanbang skincare er det, der gør Beauty of Joseon til noget helt særligt. 

Beauty of Joseon ønsker, at vi skal pleje og passe godt på vores hud frem for at dække problemerne til med makeup, og der er nærmest ikke den udfordring med din hud, som brandets produkter ikke kan hjælpe dig med. Tag et kig på mulighederne her, og vælg dine foretrukne produkter, der er lige til at lægge i kurven og bestille hjem med det samme.

Viser alle 25 resultater

Beauty of Joseon – Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ 50 ml

169 kr.

Beauty of Joseon – Glow Serum Propolis + Niacinamide 30 ml

119 kr.

Beauty of Joseon – Ginseng Cleansing Oil 210 ml

199 kr.

Beauty of Joseon – Revive Eye Serum: Ginseng + Retinal 30 ml

169 kr.

Beauty of Joseon – Matte Sun Stick: Mugwort + Camelia (SPF 50 PA++++) 18g

189 kr.

Beauty of Joseon – Revive Serum Ginseng + Snail Mucin 30 ml

169 kr.

Beauty of Joseon – Ginseng Essence Water 150 ml

189 kr.

Beauty of Joseon – Glow Deep Serum Rice + Alpha-Arbutin 30 ml

169 kr.

Beauty of Joseon – Radiance Cleansing Balm 100 ml

189 kr.

Beauty of Joseon – Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ (Mini) 10 ml

39 kr.

Beauty of Joseon – Centella Asiatica Calming Mask 1 stk

29 kr.

Beauty of Joseon – Calming Serum Green Tea + Panthenol 30 ml

169 kr.

Beauty of Joseon – Apricot Blossom Peeling Gel 100 ml

139 kr.

Beauty of Joseon – Ginseng sun serum (SPF 50+ PA++++) 50 ml

219 kr.

Beauty of Joseon – Hanbang Serum Discovery Kit

299 kr.

Beauty of Joseon – Green Plum Refreshing Toner: AHA + BHA 150 ml

189 kr.

Beauty of Joseon – Green Plum Refreshing Cleanser 100ml

139 kr.

Beauty of Joseon – Red Bean Refreshing Pore Mask 140ml

199 kr.

Beauty of Joseon – Light On Serum Centella + Vita C 30 ml

189 kr.

Beauty of Joseon – Low pH Rice Face and Body Cleansing Bar 100 g

119 kr.

Beauty of Joseon – Red Bean Water Gel 100 ml.

169 kr.

Beauty Of Joseon – Ground Rice and Honey Glow Mask 150 ml

199 kr.

Beauty Of Joseon – Glow Replenishing Rice Milk 150 ml

199 kr.

Beauty of Joseon – Dynasty Cream 50 ml

269 kr.

Beauty of Joseon – Ginseng Essence Water 40 ml

79 kr.