Anua

Anua mener, at sund hud ikke kun afhænger af hudplejeprodukter, men også af et afslappet sind og en reguleret livsstil. Mærket fokuserer på at vælge rene, økologiske ingredienser for at maksimere effektiviteten og minimere skadelige virkninger på huden. De miljøvenlige, bæredygtige produkter er 100 % fremstillet i Korea og designet med enkel emballage. Bestsellerne omfatter Heartleaf 77% Soothing Toner, Heartleaf 80% Soothing Ampoule og 5-Zero Mild Sun Cream.

Anua

Koreanske Anua er skabt med respekt for naturen og for din huds naturlige balance. Produkterne er milde, men effektive, og baserer sig på den revolutionerende K-Beauty-filosofi, hvor innovation møder tradition og videnskab. Bliv klogere på populære Anua her, og forkæl din hud med virksom hudpleje fremstillet med få og nøje udvalgte ingredienser med hver deres unikke egenskaber.  

Hvem er Anua?

Anua repræsenterer på mange måder essensen af, hvad koreansk hudpleje er og kan. Her får du holistisk hudpleje med fokus på effektiv næring og beskyttelse, og Anua har et bæredygtigt mindset, hvor der værnes om miljøet fra ingrediensvalg til emballage. Hudpleje fra Anua er et godt valg til alle hudtyper. Også til en følsom hud, der trives med en mild og gennemtænkt hudplejerutine.  

Heartleaf – en stjerneingrediens i Anua-hudpleje

Produkterne fra Anua er rige på naturlige ingredienser, heriblandt Heartleaf, der også kendes under navnet Houttuynia Cordata – eller på dansk kamæleonblad. Heartleaf er en plante med et rigt indhold af antioxianter. Den har antiinflammatoriske egenskaber og er derfor suveræn til at modvirke rødme og berolige irriteret hud. Samtidig sikrer den masser af fugt og fremmer hudens naturlige oliebalance. 

Køb hudpleje fra koreanske Anua online hos MySkin

Uanset om du allerede sværger til produkterne fra Anua, eller du stadig har til gode at prøve Anuas produkter på din hud, kan du shoppe dine ønskede produkter online her i udvalget. Vi forhandler flere af de populære produkter fra Anua, der kommer i en smuk og enkel emballage, der ofte er fremstillet i genanvendte materialer. Anua-hudpleje tager sig kærligt af både hud og natur, og vi håber, at du vil elske produkterne fra Anua lige så højt, som vi gør. 

Viser alle 16 resultater

Anua – Heartleaf 77% Soothing Toner 250 ml

199 kr.

Anua – Heartleaf Pore Control Cleansing Oil 200 ml

149 kr.

Anua – Heartleaf 77% Soothing Toner 40 ml

69 kr.

Anua – Heartleaf Pore Control Cleansing Oil Mini 20 ml

59 kr.

Anua – Peach Niacin Serum Mask

35 kr.

Anua – Heartleaf Silky Moisture Sun Cream SPF50+ PA++++ 50 ml

199 kr.

Anua – Heartleaf 70% Soothing Cream 100 ml

319 kr.

Anua – Heartleaf 70% Intense Calming Cream 50 ml

299 kr.

Anua – Heartleaf 80% Soothing Ampoule 30 ml

299 kr.

Anua – HeartLeaf 77% Toner Pad (70EA)

229 kr.

Anua – Peach 70% Niacinamide Serum 30 ml

229 kr.

Anua – Heartleaf 70% Daily Lotion 200 ml

289 kr.

Anua – Peach 77% Niacin Conditioning Milk 150 ml

229 kr.

Anua – Peach 77 Niacin Enriched Cream 50ml

299 kr.

Anua – Heartleaf 77% Soothing Sheet Mask

39 kr.

Anua – Peach 77% Niacin Essence Toner 250ml

249 kr.