Guides

De 6 Bedste Koreanske Hudplejeprodukter

De 6 bedste koreanske hudplejeprodukter
De 6 bedste koreanske hudplejeprodukter

Hvilke er de bedste koreanske hudplejeprodukter i 2023?

Koreansk hudpleje er meget populær på TikTok og de sociale medier. Flertrins-hudplejetilgangen er blevet rost for sin evne til at give dig “dine drømmehud”. Med så mange typer af koreanske produkter på markedet, kan det være overvældende at vælge imellem. Vi mener, at disse er de bedste koreanske hudplejeprodukter i 2023 baseret på produktsalg, kundeanmeldelser og topefterspørgsel. Disse produkter vil tage din hudplejerutine til næste niveau. Uanset om du er besat af koreansk hudpleje eller en nybegynder, der ønsker at prøve noget nyt, vil du ikke gå glip af denne liste.

Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ er en kemisk solcreme med en bredspektret beskyttels, for at beskytte huden i mod ødelæggende UV-stråler. Formuleret med 30% risekstrakt og korn probiotics for beroligende egenskaber og ensarte hudtonen.  Solcremen har en let konsistens og efterlader ikke hvid rest. SPF 50 certificeret fra 2 separate laboratorier i Korea og Spanien. Fri for parfume.

“Yndlings solcreme!
Jeg købte denne solcreme efter, at jeg så en masse til den på instagram, og den er bare så god! Den er meget let og bliver hurtigt absorberet, og så efterlader den ikke nogen “white cast”. Desuden er den heller ikke sticky på huden. Det er nu blevet en yndlings solcreme.”

– Sofie Lu (Verificeret)

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er består af 96% af sneglesekretionsfiltrat, der fremmer cellefornyelsen, reparerer beskadiget hud, mindsker akne-ar, kontrollerer talgproduktion samt forbedrer hudens elasticitet. Snegleslim er fyldt med næringsstoffer – såsom hyaluronsyre, glycoprotein, proteoglycaner, antimikrobielle peptider og kobberpeptider. Dette vidunderprodukt er yderst fugtgivende, har gode anti-aging egenskaber og efterlader huden med en sund glød. Anvendes af alle hudtyper.

“Meget fugtgivende
Super fugtgivende essens, der er god at påføre under andre produkter. Den sikrer, at man har fugtet sin hud ordentligt, men er let og synker hurtigt ind i huden. Man får virkelig blød hud!”

– Kristina A. Thomsen (Verificeret)

Laneige Lip Sleeping Mask Ex Berry er en anmelderrost og meget populær læbemaske. Den har en blødgørende balsamstruktur, der tæt klæber til læberne for hurtig absorbering. Laneige lip mask er beriget med vitamin C og antioxidanter tilbyder Berry Mix Complex ™ en behagelig sød duft af hindbær-, jordbær-, tranebær- og blåbær ekstrakter for at forkæle sanserne. Dens patenterede Moisture Wrap ™ -teknologi indeholder hyaluronsyre og mineraler til at danne en beskyttende film over læberne samt låse fugt og nærende ingredienser for optimal læbepleje.

“Kan ikke leve uden!
Har brugt den i omkring 3 år nu og bliver forsat ved med at købe den. Den holder i ca. 6 måneder for mig og jeg bruger den hver nat + tit som lipbalm i løbet af dagen. Efter jeg begyndte at bruge den har jeg ikke haft problemer med tørre læber. Det eneste andet jeg gør er at blødt børste mine læber med min tandbørste når jeg børster tænder 😉”

– Luka (Verificeret)

Cosrx Acne Pimple Master 24 patches er et af Cosrx bedst sælgende produkter, der har vundet adskillige priser. Disse mirakel patches er små tynde plastre, der sættes over en bums. Bumsen bliver betydelig mindre efter få timer, kan også plastres natten over for den fulde effekt. Patchen udtrækker effektivt urenheder fra bumsen og skaber et fugtigt miljø, hvilket hjælper helingsprocessen. Et ark indeholder 24 patches i tre forskellige størrelse.

“Eliminerer små bumser og hjælper på store
Et produkt som jeg ikke kan se mig selv uden i hverdagen! Plastrene eliminerer fuldstændig mindre bumser i løbet af en nat, og skulle jeg være så uheldig at få en af de helt grumme, så dæmper de også denne type. Jeg syntes pengene er godt givet ud, og min sarte hud takker for at jeg ikke skal bruge alle mulige skrappe produkter i hele ansigtet, når problemet kan bekæmpes meget lokalt.”

– Camilla Hede (Verificeret)

IUNIK Centella Calming Gel Cream er en let gel med beroligende og fugtgivende egenskaber, der hjælper med at genopfriske og lindre stresset hud. Formuleret med 70% Centella Asiatica bladvand og 10% tetræbladvand der hjælper med at berolige, hydrere samt reducerer irritation og rødme. Indhold af Niacinamid og adenosin hjælper med at udjævne hudtonen og forebygge tidlige aldringstegn. Et godt valg til fedtet hud i sommermånederne. Anvendes af  alle hudtyper og er særdeles velegnet til fedtet og irriteret hud.

“Fantastisk creme til fedtet hud
Denne creme er en holy grail i min hudpleje kollektion, da den er super velegnet til dem med fedtet hud – den absorberes let og er markant fugtgivende uden at efterlade huden skinnende. I starten troede jeg, at en tube kun ville holde en måned, men det har faktisk taget hele tre måneder at færdiggøre den – a little goes a long way ! :)”

– I.P. (Verificeret)

Beauty of Joseon Glow Serum

119 kr.

Tilføj til kurv

Beauty of Joseon Glow Serum Propolis and Niacinamide er formuleret med hele 60% propolis ekstrakt, som er hydrerende, fugtgivende, reparerende, har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber samt stimulere kollagenproduktion. Formuleret med 2% niacinamid, som er et vandopløseligt vitamin, der hjælper med at minimere forstørrede porer, udjævne hudtonen, blødgøre fine linjer og rynker samt styrker en svækket overflade.  Antioxidantrige gurkemeje, hjælper med at bekæmpe skader fra frie radikaler for at holde huden sund og lys. Er fri for syntetisk parfume, parabener, sulfater, syntetisk farve, alkohol, silikone, mineralolie og æteriske olier.

“Holy grail
Really good niacinamide serum, which gives a good glow and evens out your skin tone. Can be used both morning and evening, as well as in conjunction with other serums – especially retinol and niacinamide work really well together.”

– Regitze Hinrichsen (Verificeret)

Dette er de bedste koreanske hudplejeprodukter i øjeblikket i 2023. Mange af disse har du sikkert set på TikTok eller hørt om fra dine venner, for de er virkelig så gode. Giv dem en chance. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der er de bedste for dig, så prøv vores hudplejequiz, som hjælper dig med at opbygge den perfekte rutine til dine hudbehov.

Do you agree with our picks for de bedste koreanske hudplejeprodukter? Which products would you add to the list?

Liste af kilder til blogartikelen om De bedste koreanske hudplejeprodukter

Skriv et svar