10 Step K-Beauty Rutinen

Heimish_All_Clean_Balm

1. Oliebaseret rens

Rutinen begynder med et oliebaseret renseprodukt, der effektivt fjerner makeup, forurening, solcreme og overskydende olie fra din hud.

low-ph-good-morning

2. Vandbaseret rens

I andet trin fjernes de resterne urenheder med en vandbaseret ansigtsrens. Dette sørger for en grundig rensning af huden, som forebygger udbrud.

neogen-green-tea

3. Eksfoliering

Ekfoliering af huden renser porerne og fjerner døde hudceller. Huden eksfolieres 2 til 3 gange om ugen afhængig af hudens behov og følsomhed.

essence-toner

4. Toner

Tonere forbereder din hud til de næste trin samt hydrere, fugter og balancerer hudens pH niveau efter ansigtsrens.

advanced-snail-96-mucin-power-essence

5. Essens

Essenser er lette og fyldt med fugtgivende ingredienser. Tænk på din hud som en svamp, når den først er fyldt med vand – absorberes alt andet lettere.

Innisfree-Green-Tea-Seed-Serum

6. Serum

Serum er er formuleret med aktive ingredienser, der er målrettet mod specifikke behov som eks. aldringstegn, pigmentering eller dehydrering.

Snail-Bee-High-Content-Mask-Pack

7. Sheet-maske

Sheet masker er gennemvædet med essens der er yderst fugtgivende og kan tilvælges efter hudtilstand.

benton-fermentation-eye-cream

8. Øjencreme

Huden omkring dine øjne er tyndere og lettere dehydreret, så den skal behandles med en creme, der er specifikt formuleret til huden omkring øjnene.

Some_By_Mi_AHA_BHA_PHA_30_Days_Miracle_Cream

9. Ansigtscreme

Ansigtscreme er designet til beskyttelse med en hudbarriere. Der holder på alle de gavnlige ingredienser du lige har anvendt i forrige trin.

aloe-soothing-sun-cream

10. Solcreme

Solcreme anbefales året rundt, der forhindre tidlig aldringstegn. Om vinteren er UVB-stråler svagere, men UVA-stråler holder sine styrker der forårsager rynker og tidlig aldringstegn.